16.05.2023.

12:19

Foto: printscreen

Vesti

NOVA MANIPULACIJA N1! EVO KO STOJI IZA NAJAVE POLJOPRIVREDNIH PROTESTA - Organizatori nisu nikakvi poljoprivrednici, već produžena ruka opozicije

Vest da su pregovori poljoprivrednika sa premijerkom Anom Brnabić propali  i da su organizatori najavili proteste, samo je još jedan pokušaj destabilizacije zemlje, iza kojih stoje lažni popljoprivrednici i političke interešdžije !

Međutim, kako saznajemo jedan od organizora protesta Mileta Slankamenac nije nikakav popljoprivrednik jer i ne obrađuje zemlju, već politički aktivista koja je u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima opozicije.

Kako su za naš portal ispričali sagovornici iz mesta Gospodjinci kod Žablja odakle je i  Slankamenac nije nikakav poloprivrednik, on i ne obrađuje zemlju.

– On je politički aktivista, manipulator koji je je u stalnoj komunikaciji ne sa lokalnim predstavnicima opozicije već sa onima iz Beograda, pre svega sa poslanikom DS Srđanom Milivojevićem. On je zaposlen o novosadskom preduzeću ZIG. To nije tajna. Mi to znamo i ovo je samo još jedan pokušaj da nas poštene popljoprivrednije koji teškom mukom zarađujemo izmanipulišu podmećući nam ljude kao što je Slankamenac – ispričali su nam poljoprovrednici.

Takođe, Slankamenac se na TV N1 predstavlja da poljoprivrednik, ali je zapravo zaposlen u Gradskoj upravi Novi Sad.

Ko bi i zašto uopšte pretio čoveku koji radi u javnom sektoru?