18.05.2023.

11:49

Foto:

Vesti

ZLI DEDA MRAZ PONOVO U AKCIJI! Ovako pravda ideju opozicije se Vučić mora srušiti na ulici!

 

Radovanović je sve ovo napisao u svojoj kolumni koju je objavio tajkunski list 'Danas'.

''Šta je nedolično u Klanščekovom galantnom predlogu da se ide na izbore? Zar zaista nije u stanju da napravi razliku između slobodnih izbora i strogo kontrolisanog glasanja? Može li da se seti koji je evropski diktator ili autokrata za poslednjih stotinak godina izgubio vlast na zborima? Staljin, Franko, Salazar, pa i Tito, vladali su do svoje smrti. Naravno, izuzeci su ratni gubitnici (Musolini, Hitler, Milosević), ali ni oni nisu maknuti s vlasti na izborima. 'Nedosetljivi' predlagač izbora kao demokratskog rešenja u nedemokratskoj sredini treba da se zapita šta bi bilo da je recimo Hitler 1935. organizovao 'slobodne' izbore?'', napisao je u svojoj kolumni Radovanović.

Informer

Radovanović je napisao i se 'tiranin ruši na ulici', a građane Srbije uporedio je sa "Jevrejima u logorima"!?

''Optužuje li za 'najveće licemerje' tamošnje kolumniste, Jevreje i homoseksualce što, pre stradanja po logorima, nisu tražili promene 'onako kako je predviđeno zakonom - na izborima'?

Informer

Kada izbora nema ili liče na sprdnju, jedino rešenje je ulica. Tada često strada narod (Mađarska 1956., Čehoslovačka 1968.), ali desi se da sreća napusti i tiranina (Rumunija 1989., Srbija 2000.)'', piše u ovoj kolumni. 

Informer