18.05.2023.

13:35

Foto: Beta

Vesti

PRVO JE DANIMA POZIVAO NA BLOKIRANJE SRBIJE, A SADA ŠMUGNUO U NJUJORK! Jeremić viđen kako se ukrcava u biznis klasu aviona - IDE NA SASLUŠANJE?

Jeremić je lepo seo u biznis klasu i avionom "zapalio" za Njujork, javljaju Informeru građani. 

Otišao je, verovatno, da obiđe svoje nekretnine, da zapali koji tompus u skupim restoranima, da obiđe poslovne partnere i, što je najvažnije, da obiđe advokate koji mu pomažu da ga spasu iz korupcionaške afere veka o kojoj trenutno govori cela Amerika!

Jeremić je viđen na ukrcavanju u avion, ali gde se uputio? Možda ide na saslušanje?

Podsetimo, Komitet za nadzor Američkog kongresa objavio šemu koja pokazuje da su kineski tajkuni uplaćivali milione sinu predsednika SAD Džozefa Bajdena, a da je veza između njih bio i lider Narodne stranke Vuk Jeremić, jedan od glavnih glasnogovornika demonstracija opozicionara

Amerikanci su definitivno otkrili političku pozadinu protesta opozicije, koja već danima uporno zloupotrebljava dve velike tragedije koje su zadesile našu državu!

Komitet za nadzor Američkog kongresa objavio je šemu koja pokazuje da su kineski tajkuni uplaćivali milione dolara Hanteru Bajdenu, sinu američkog predsednika Džozefa Bajdena, a da je veza između njih bio lider Narodne stranke Vuk Jeremić! Taj isti Jeremić je jedan od glavnih glasnogovornika demonstracija opozicije, pa je opravdano postaviti pitanje da li su 'protesti protiv nasilja' samo način da se prikrije ova velika međunarodna korupcionaška afera. 

O ovoj aferi bruje svi naši i USA mediji. Samo je Jeremića briga za ličnu sramota. Obraz-đon!