18.05.2023.

15:30

Foto: printscreen

Vesti

HUMKE SE NISU SLEGLE, A ONI KLJUN ZABADAJU U ZDRAVO NACIONALNO TKIVO! Pogledajte film "Lešinari" koji govori o "EMPATIJI" OPOZICIJE!

Svi ti skupovi u potpunosti se uklapaju u ono što je deo svakodnevnice pravih lešinara, zbog toga njihovi potezi bivaju nazvani lešinarskim. 

Osim blokiranja Gazele i državnih institucija, njihovi pokušaji sabotaže vlasti su mnogo širi i mnogo jači i mnogo duže! 

Veliki zaljubljenici u NATO, prave ubice moralnih vrednosti, bili su vinovnici puštanja na slobodu velikih broja terorista koji su činili ratne zločine na teritoriji južne srpske pokrajine. Među njima bi i sadašnji premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti. 

Na pogrom su ćutali, na ubistva srpskog življa žmurili, državu doveli do fijaska.

Dok je ceo svet strepeo, za vreme pandemije predsednik Aleksandar Vučić je obezbedio svojoj zemlji vakcine i izgradio kovid bolnice. 

I to im je bilo malo... lešinari puni entuzijazma nisu verovali ni u kovid19 ni vakcine. 

Izmišljali su laži i izmišljotinama se sladili, misleći da su nekom napakostili. Napakostili su, ali svom narodu! 

Sada, raširili su krila i vrebaju. Humke se nisu slegle, rane nisu zarasle! Lešinarski kljun zabadaju u zdravo nacionalno tkivo, grickaju, držeći čitavo društvo na Prometejevim mukama... 

Na ulicama se bore "protiv nasilja" NASILJEM! 

Ali da ne nabrajamo više, ovaj film govori više od hiljadu reči! Pogledajte kratak film "Lešinari", sve će vam biti jasno! Odsustvo empatije na delu!