20.05.2023.

12:13

Foto: printscreen

Vesti

ŠOLAK I USTAŠE SE RADUJU I NADAJU DA ĆE BEOGRAD DA IZGORI DO TEMELJA! Mrzitelji Srbije priželjkuju haos

Informer

Tajkunski mediji žele haos

Ustaški mediji likuju zbog protesta opozije u Beogradu, kao i zbog haosa i blokada koji su izazvale njihove pristalice!

Takođe, i tajkunski mediji koji se nalaze u vlasništvu Dragana Šolaka u Srbiji jedva su dočekali da zvone na sva zvona o tome kako ustaški mediji izveštavaju o protestu, pa je tako N1 objavio tekst pod naslovom „‘Beograd gori’: Mediji u regionu o protestu u Beogradu“.

Ovo je dokaz da je hejterskoj opoziciji i tajkunu i vlasniku "Junajted Grupe", Draganu Šolako, samo bitno da se izazove nasilje i haos i da to u svojim medijima prezentuju. Na taj način oni samo šire mržnju i paniku među građanima i pokazuju da im je bitno samo nasilno da sruše predsednika Vučiča, a ne da se bore protiv nasilja kako oni sve vreme pričaju!

Sa druge strane, bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor, koja je svojevremeno iseljavala Srbe iz svojih stanova u Zagrebu i otimala ih za sebe i svoje saradnike, oduševljena je opozicionim "protestima protiv nasilja" u Beogradu i maltretiranjem građana.

"Fascinantne slike iz Beograda. Slike ohrabrenja i hrabrosti", napisala je Kosorova na Tviteru.

Bivša hrvatska premijerka, inače, već danima podržava nasilje opozicionih hejtera, koji blokadom puteva traže da silom dođu na vlast, bez izbora.