20.05.2023.

15:46

Foto: Printscreen

Vesti

КAКAV LAŽOV, STRAŠAN LAŽOV! Milivojević tvrdi: Bilo nas je 300.000, više nego 5. oktobra! A ŠTO ONDA NEĆETE NA IZBORE?!?


On, naime, tvrdi da je juče na hejterskom protestu u Beogradu bilo 300.000 ljudi(!?!), kako kaže - više nego 5. oktobra 2000. godine!?! 

Informer

 

I još kaže Milivojević, u narodu poznatiji kao "drekavac iz Skupštine", da će na sledećim protestima opozicije biti još najmanje duplo toliko naroda - cirka, dakle, 600.000!?!

Šta ih košta? Кad lažu, a najstrašnije lažu, oni lažu naveliko. Кako su krenuli, za dve nedelje tvrdiće da ih je na ulicama bar milion!??


I sve je to okej, nego samo jedno nikako da objasne, na samo jedno prosto pitanje nemaju odgovor - Ako vas, gospodo hejteri, zaista ima toliko, ako su stvarno svi za vas, ako su zaista svi protiv Aleksandra Vučića i SNS, pa zašto onda nećete na izbore?! Zar nije najlogičnije da vi, takva ogromna većina - vi najjači, najlepši i najbolji - insistirate na izborima, da pobedite i osvojite vlast?!


Ili će, ipak biti da strašno i gadno lažete, da i vi odlično znate da ste u manjini i da su vam jedina šansa haos i nasilno otimanje vlasti.


Vaše je da probate, niko vas se ne plaši. Samo nemojte posle da kukate kad dobijete po tamburi.