23.05.2023.

19:31

Foto: tanjug/Nikola Anđić

Vesti

Nebojša Bakarec: Marinika „vlasnica“ tuđih suza, za suze ne zna!

Marinika Tepić je danas besramno i neljudski napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog toga što je posetio porodice žrtava masakra u Duboni i Malom Orašju i zaplakao sa njima. Tepićeva je u Skupštini izjavila da se „Vučić tek sada setio da ode da izjavi saučešće, 20 dana posle tragedije, ali sada je za njegove suze kasno“. Kada smo već kod dve tragedije, Marinika nikada nije otišla pred školu „Vladislav Ribnikar“ da zapali sveću, nije posetila roditelje žrtava i ranjenih, niti ranjene u bolnicama. Nije ni suzu pustila. Ali želi da određuje drugima kada će žale i plaču.

Marinika Tepić nikada nije suzu pustila nad srpskim, jevrejskim i romskim žrtvama genocida u Jasenovcu. Marinika Tepić nikada nije ni suzu pustila nad srpskim žrtvama u ratovima devedesetih. Marinika Tepić nikada nije ni suzu pustila nad žrtvama zločinačkog NATO bombardovanja.

Informer

Marinika Tepić je sa Đilasom gorko plakala kada je narod sa krovova Beograda skandirao „Lopove, lopove“. Marinika Tepić je gorko plakala nad svim žrtvama, samo ne nad srpskim žrtvama. Toliko je gorko plakala, da je Skupštini Srbije podnela rezoluciju o genocidu u Srebrenici, kojom je optužila srpski narod za genocid koji se nije dogodio.

Marinika Tepić ni suzu nije pustila onda kada su ona i njen suprug izazvali saobraćajnu nesreću u kojoj su unakazili jednog čoveka. Taj udes se dogodio 29. januara 2015. godine, oko 17.30, u Novosadskoj ulici u Temerinu, kod broja 8. Mediji su izvestili da je Marinika Tepić, tada Pajtićeva pokrajinska Sekretarka za sport i omladinu, učestvovala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je njen suprug udario automobilom pešaka u Temerinu. Marinika ni suzu nije pustila. Pešak Tomislav Kovačević iz Bačkog Jarka je tada teško povređen. Marinika ni suzu nije pustila. Suprug Marinike Tepić, pokrajinske Sekretarke za sport i omladinu je na merenju alko-test aparatom, oko sat vremena posle udesa, imao 0,13 miligrama alkohola u krvi. Takođe, Sekretarka je preko pokrajinskog premijera Pajtića, isposlovala da se njenom suprugu ne radi analiza krvi, što je inače uobičajena procedura kad god je u pitanju nesreća u kojoj je neko povređen. Pešak Tomislav Kovačević je bio teško povređen. U policijskom zapisniku konstatovano je da su uslovi za vožnju bili idealni. Kako se navodi, put je bio prav, bez suženja, a kolovoz suv i čist. Folksvagen pasat Sekretarkinog supruga, je Kovačevića udario levim delom, a kada je policija stigla na lice mesta, konstatovala je da je sekretarkin suprug nakon nesreće pomerao vozilo, što je zabranjeno. Žrtva Tomislav Kovačević, je vozilom Hitne pomoći odmah prevezen na KC Vojvodine, gde su mu konstatovane mnogobrojne teške telesne povrede i zadržan je na klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju. Marinika ni suzu nije pustila. Marinika i njen suprug nikada nisu posetili u bolnici čoveka koga su unakazili. Sekretarka je isposlovala da se u policijskom zapisniku konstatuje da je za udes kriv pešak Tomislav Kovačević. Kako je Pokrajinom vladala vlast žute hunte, čiji je važan deo bila Sekretarka, ona je isposlovala da postupak protiv njenog supruga bude obustavljen. Marinika ni suzu nije pustila. Tako Marinika nije ni suzu pustila nad žrtvama dve tragedije, ali je odmah, još u vreme dana žalosti, 6.5.2023. najavila skup opozicije, za prikupljanje političkih poena. Mariniku Tepić nikada nije sramota zbog onoga što radi. To je zbog toga što ona stid ne poznaje. Besramnica.