25.05.2023.

12:22

Foto: Tanjug/AP

Vesti

SRBIJA IMA NA ŠTA DA BUDE PONOSNA! Dođite na najveći skup u istoriji - ZA SVETOSAVSKU SRBIJU I PREDSEDNIKA VUČIĆA! (VIDEO)

Pogledajte video ponosne Srbije i 26. maja dođite da podržimo svetosavsku Srbiju i predsednika Vučića, jer je on zaslužan u najvećoj meri za slobodarsku i jaku Srbiju! 

"Svi smo mi koji smo ponosni na izgrađen Hram Svetog Save, na spomenik Stefanu Nemanju, na istorijski zakon o Hilandaru, na srpske heroje sa Košara i Paštrika, na generala Vladimira Lazarevića - srpskog heroja. Dođimo 26. maja da podržimo svetosavsku Srbiju i predsednika Vučića", piše u video-snimku. 

Kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio, 26. maja održaće se skup "Srbija nade" najveći ikada održan u Srbiji.

- Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine - kazao je Vučić.