26.05.2023.

16:53

Foto: printscreen

Vesti

Maja Gojković na skupu Srbija nade: Posebno me raduje to što će deo ovog skupa biti brojne nestranačke ličnosti!


- Posebno me raduje to što će deo ovog skupa biti brojne nestranačke ličnosti među kojima su sportisti,  umetnici, naučni i zdravstveni radnici, koji vole svoju zemlju i koji su su proneli glas i ime Srbije širom sveta svojim dostignućima i rezultatima. Takođe me raduje to što će na skup u Beograd večeras doći veliki broj građana iz cele Srbije, kao što i iz regiona  veliki broj njih najavljuje svoj dolazak. Važno je da svi zajedno pokažemo da smo država koja se od 2012. razvija, napreduje i da takvu sliku pošaljemo celom svetu. Dosta nam je bilo poruka koje su želele da nas podele na jedne i druge - rekla je ministarka Gojković i dodala:

- Zadovoljstvo mi je i to što će na skup večeras doći dosta žena jer upravo one pokazuju odlučnost i stabilnost. Srbija je ženskog roda, a biće mi zadovoljstvo i želim da pozovem mlade ljude koji žele da se obrazuju i budu vredni radnici da pomognu da Srbija ide još boljim koracima.
Mir u našoj državi je najcenjenija reč. Ako bi trebalo da opišem skup večeras jednom rečju , to je jedinstvo-  svih građana i građanki.