28.05.2023.

10:42

Foto: PHOTOMASTER

Vesti

ŠOLAKOV PORTAL HISTERIČNO PRENOSI EKSTREMISTIČKI HRVATSKI SAJT: Vučić je vrag koji je branio Srbe dok smo ih KLALI, ovi što protestuju su Srbi koje volimo i oni vole nas...

Histerija u pomenutim medijima je više nego očigledna, a samim tim na identičan način Šolakov medij prenosi naustaškiji hrvatski portal koji predsednika Srbije Aleksandra Vučića naziva "vragom":

No 20 i koju godinu kasnije od te legendarne Balaševićeve pesme Srbija na pragu opet ima vraga. Onog koji je tih devedesetih šetao po najgorim ratištima po bivšoj Jugoslaviji, a sad se, kao, zalaže za mir i blagostanje – piše u ustaškom tekstu koji je postao glavna vest na Novoj, a pominjući rat devedesertih jasno je da je poruka pomenute vesti da je Vučić vrag jer je branio Srbe dok su ih ustaše klale.

U skandaloznom tekstu koji ima centralnu poziciju na Šolakovom mediju dalje piše:

Neverovatno je bilo videti ogromnu psiho-socijalnu razliku u masi koja se pred Narodnom skupštinom skupila u petak i u subotu. Imali smo utisak kao da smo u nekom drugom gradu i u nekoj drugoj zemlji razgovarajući s demonstrantima. Njima nije bio nikakav problem da pričaju za neki hrvatski medij, dok su oni dan ranije na takav upit upućivali samo mrke poglede.

Ovde jasno Hrvati objašnjavaju da nisu zadovoljni pristojnom Srbijom, već da se raduju isključivo protestima rušilačke opozicije jer to su Srbi koje oni vole, a ljubav im je uzvraćena.

Informer