28.05.2023.

22:01

Foto: printscreen

Vesti

ZNAJ DA JE REČ O NAJGOREM ČOVEKU! Vučić otkrio šta mu je Milošević rekao o Bogoljubu Kariću!

Govoreći o Bogoljubu Kariću i Slobodanu Miloševiću, Vučić kaže:

- Slobodan Milošević je kao i svi mi imao mane i dobre osobine. Nešto nisam razumeo po pitanju '99, lako je meni danas da budem general posle bitke, ali iz njegovog ugla, mislim da je neke stvari mogao drugačije da procenjuje - rekao je Vučić.

On dodaje da mu nije bio prijatelj, već poznanik, i da je Milošević bio nezadovoljan zbog toga što Vučić nije bio član SPS.

- Milošević je bio kado Tadić, kao Nikolić, mnogo šarmantniji od mene. Bio je zabavan, zanimljiv, kada bi se opuštao popio bi jednu ili dve kajsije. Pričali smo, i rekao mi je tada da je imao neki animozitet prema taksistima i advokatima. Počeo je od advokata, ali nikada nisam čuo zašto je imao animozitet prema taksistima - otkrio je Vučić.

- Onda je rekao, a to sam čuo od više ljudi, da je Karić pomislio na nekim od protesta, da je Milošević gotov. On je rekao tada, Vučiću, kad god pomisliš bilo šta dobro znaj da je reč o najgorem čoveku na svetu. Milošević je to rekao u mom prisustvu - ističe predsednik

Na pitanje zašto je Karić tema, Vučić kaže da je jednako važan ili važniji nego Šormaz ili Zorana Mihajlović. 

- Bio sam kod njega kući, on je sve meni rekao u sebi onim što je uradio. Ja želim sve najbolje njemu i njegovoj porodici, od mene neće čuti lošu reč nikada, a siguran sam da mu nikad nisam ostao dužan - napomenuo je Vučić.