28.05.2023.

22:55

Foto: Informer

Vesti

PREGOVORI DA, ULTIMATUMI NE! Malović: Ovce da izađu na izbore, Nikola Kojo i opozicija bi i te izbore izgubili

"Koliko je tanka linija između ne tako lošeg glumca i totalnog idiota najbolje nam je ovih dana pokazao glumac i propali režiser Nikola Kojo.Verovatno su ga lideri opozicije ubedili da je mnogo bitan njegov glas pa je dao sebi za pravo da proglašava građane Srbije ovcama i to milione onih koji su izašli na izbore i podržali politiku Srpske napredne stranke.Moguće da je neuspeh njegovog režiserskog filma “Stado” gde je za potrebe najave filma njegov lik u koži ovce skrenuo pažnju na  poseban, ako ne pomalo i zabrinjavajući odnos ovog glumca prema toj životinji. Možda se u toj koži oseća bolje nego u svojoj ili je ozbiljno devijantan i sklon fetišizmu.

Na stranu što je taj film po zvaničnim podacima pogledalo samo 200.000 ljudi mi te ljude nikada nećemo nazvati ovcama jer su verovali da Kojo ima nešto režiserskog talenta u sebi ali zato on bez problema daje sebi za pravo da isto toliki broj ljudi koji je došao na “skup nade”nazove baš tako.

Problem i Nikole Koja i svih opozicionih lidera jeste samo taj što moraju da shvate da ih ti koje nazivaju ovcama toliko ubedljivo pobeđuju na izborima da se moraju zapitati šta su onda oni tj. čime tačno sami sebe smatraju. 

Mišljenja sam da se u Srbiji sprovedu izbori na bilo kom nivou i da umesto građana zaista glasaju ovce sigurno da bi sadašnja opozicija i te izbore izgubila jer čak ni one ne bi pristale da im Šolak bude čoban.

Raspiši Vučiću izbore i tačka. Pregovori da, ultimatumi od strane “elite” ne. Još jednom da se prebrojimo pa da vidimo šta kaže Srbija ko su “ovce” a ko su “glumci", napisao je Malović.