30.05.2023.

09:22

Foto: profimedia

Vesti

PROMOTERI BLOKADE SRBIJE BI DA SRBI NA KIM BUDU GLINENI GOLUBOVI KOJE ĆE KURTI DA HAPSI! Sram vas bilo željnici destabilizacije Srbije

Ponovo se na delu pokazalo koliko dežurni mrzitelji Srba koriste svaku nesreću koja se našem narodu dogodi kako bi krenuli da likuju ili istu koriste za sopstvene interese.

Nakon što je zloupotrebljena tragedija koja je Srbiju pogodila početkom maja ove godine, a u kojoj je ubijeno 18 osoba uglavnom deca, sada se određeni lešinari raduju teroru nad Srbima na Kosovu i Metohiji.

Promoteri protesta i blokade Srbije na sraman način predstavljaju naš narod iz južne srpske pokrajine predstavljajući ih kriminalcima i odgovornima za to što su napadnuti!

Oni su čak postavili i fotografiju protesta rušilačke opozicije iz Beograda i mirnog protesta srpske braće na KiM koji trpe svakodnevno teror i vode bitku za opstanak:

Nezadovoljni građani Beograda vs nezadovoljni građani Zvečana – napisano je.

Informer

Fotografija sa KiM namerno je postavljena ona na kojoj se nalazi momak sa maskom kako bi se zaštitio da ga Kurti ne bi lovio istog dana, ali su lešinari iskoristili da se podsmevaju i daju mu epitet kriminalca.

Ioako su promoteri blokade Srbije svesni da za razliku od Beograda, gde možete mirno da šetate i ne morate da se krijete, Srbi na KiM nemaju taj luksuz, već iako idu na miran protest za opstanak, moraju biti obazrivi.

Svesni su željnici destabilizacije Srbije  da u Beogradu niko na njih ne sme, niti hoće da podigne glas, pa se podsmevaju našem napaćenom narodu koji nema taj luksuz. Mrzitelji Srba bi da naš narod na severu KiM bude poput glinenih golubova, koji brane nejač i koje će Kurti da hapsi na svakom koraku!