30.05.2023.

18:24

Foto: Tanjug

Vesti

OVO JE VEĆ TOTALNI HIBRIDNI RAT! Brutalnim lažima pokušavaju da sruše Srbiju i da Vučiću otkinu glavu!

Na stranu činjenica da Srbijašume drži SPS, ali ovo su već bolesne ordinarne strašne laži koje imaju samo jedan cilj, a to je da sruše Srbiju.

Specijalni hibridni rat ima još jedan cilj, a to je otkidanje glave predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

Informer

Sumanuto je i pomisliti da neko može da proda reke Srbije (Srbijavode) ili šume (Srbijašume) ali opoziciji i stranim plaćenicima nije bitno što šire laži i zatrpavaju narod neistinitim informacijama, bitno im je samo da sruše Srbiju i sruše Vučića na bilo koji drugi način, pošto na izborima to ne mogu

Podsetimo, protiv Srbije se vodi totalni rat u režiji prozapadnih sila koje na sve načine pokušavaju da destabilizuju Srbiju.

Nakon što je ogoljeno da upravo te strane sile stoje iza protesta u Srbiji, došlo je do napada Kurtijevih terorista na goloruki srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je istakao da je na sukob na KiM upozoravao danima, ali da nije bilo nikoga da ga čuje, što je još jedan od dokaza da strane sile imaju deo učešća u specijalnom ratu protiv Srbije.

Predsednik je danas imao sastanak sa zemljama Kvinte, a zatim se sastao sa ambasadorima Kine Čen Bo i Rusije Bocan Harčenkom kako bi ih obavestio o aktuelnim dešavanjima na KiM.

Informer

- Obavestio sam ambasadora Harčenka o eskalaciji nasilja i brutalnoj diskriminaciji Srba na KiM. Srbija će, uprkos najbrutalnijem kršenju svih međunarodnih sporazuma, raditi na očuvanju mira i stabilnosti, zahtevajući hitno donošenje i sprovođenje mera koje bi garantovale sigurnost Srba na KiM, a što je preduslov za svaki dalji razgovor sa predstavnicima privremenih institucija u Prištini