01.06.2023.

09:37

Foto:

Vesti

Nebojša Bakarec: Opozicija se protivi razoružanju i povećanju broja školskih policajaca!

U raspravi u Skupštini, o merama Vlade, npr. o razoružanju, tj. o predaji nelegalnog oružja, pokazalo se da se stranke opozicije protive svim merama Vlade. Stranke levice, SSP, NS, DS, MORAMO, NDBG se protive povećanju broja školskih policajaca i žele da sruše OŠ „Vladislav Ribnikar“.

Stranke desnice DSS, POKS, Zavetnici i Dveri se protive merama razoružanja i pooštravanja Krivičnog zakonika u vezi oružja i kazni za ubice. Evo jednog primera, fotografije masovnog ubice Koste Kecmanovića i njegovog oca Vladimira Kecmanoviča, koji su naoružani na strelištu. Tu je i fotografija Miloša Jovanovića, zvanog Francuz, francuskog državljanina, predsednika DSS i narodnog poslanika, koji stoji uz narodnog poslanika POKS-a, Nenada Tomaševića. Naoružani su do zuba, na strelištu.

Uslikani su baš na dan žalosti, 7.5.2023. Ove dve fotografije neodoljivo liče jedna na drugu. I posle se pitamo ko je inspirisao ubice? Ili se pitamo šta nam se dešava? Pa nije SNS naoružan, niti je kriv za dve tragedije. Opozicija je naoružana do zuba, neće da se razoruža, i protivi se svim merama Vlade Srbije, koje su donete povodom dve tragedije koje su nas zadesile.

Informer

Autor je poslanik i član predsedništva SNS