05.06.2023.

07:00

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vesti

VUČIĆ NE ZAUSTAVLJA, ON GURA NAPRED! Predsednik poručio: "Ološu bez borbe i izbora neću prepustiti vlast" - Dizanje Srbije iz pepela mu nikad neće oprostiti!

Ovo je predsednik Aleksandar Vučić rekao juče na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i drugim najbližim saradnicima kada je saopštio da je odlučan da se za Srbiju bori do kraja.

Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... I grobovi naši boriće se protiv ustaša! - poručio je Vučić bliskim saradnicima.

Očekuje se da će šef države u četvrtak, na sednici Vlade na koju je pozvan, objaviti sudbinski važnu odluku koja će odrediti budućnost zemlje i svih nas.

Premijerka Brnabić poručila je da je u svakom trenutku spremna da podnese ostavku na mesto predsednice Vlade Srbije, ali je dodala kako predsednik Srbije to "za sada odbija".

Vučić zahvalio narodu na podršci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i poslao snažnu poruku građanima.

– I senke naše, i grobovi naši boriće se protiv neprijatelja Srbije. Hvala narode na podršci – poručio je Vučić.

Brnabić je dodala da svakako ostaje odana Srbiji i Vučiću.

Direktan poziv na ubistvo predsednika 

U danima koji su ostali za nama politička scena je obitavala pozivima na nasilje, pa i nasiljem, pretnjama, teškim rečima... 

Na lešinarskom protestu koji organizuju političari prozapadne opozicije pojavila se i obešena lutka sa likom Vučića, kao direktan poziv na ubistvo predsednika! 

Informer

Pitanje je: Hoće li neko sada biti optužen ili osuđen ili je dozvoljeno pozivati na ubistvo predsednika Srbije? 

Za neke je veoma važno da Srbija bude što je više slabija, za te iste je važno da Srbija bude obezglavljena i raščupana... Za one druge je, pak, važnija uspravna i stabilna Srbija!

Zato hrle da je ruše, da joj glavu skidaju. Rušenje Vučića za njih je jednako rušenju Srbije. Dizanje Srbije iz pepela Vučiću nikad neće oprostiti! 

Oni bi samo samo da tuku, da isporučuju, da koče, da zaustavljaju… - to je sve jasno sadržano u njihovoj glasnoj paroli "Sve mora da stane"! 

Vučić se ne plaši, već se oni nadaju da će proći kao Milošević, nadaju se da će ga oteti, spakovati u neki avion i isporučiti negde da bude kažnjen što je uzdigao Srbiju iz pepela! Ali Vučić vam nije Milošević, VUČIĆ JE PRAVI LIDER SRBIJE!

Predsednik je 26. maja okupio sve one kojima je snažna, prosperitetna, uspešna Srbija na duši.

Informer

Vučić nije okupio Srbiju na drugoj strani Gazele da pokaže da može bolje da zaustavi zemlju, Vučić ne zaustavlja, ne koči, Vučić gura napred - jer to je neoprostivo za prozapadne srbomrsce!