08.06.2023.

09:45

Foto: prinstscreen/Srpskiportal.rs

Vesti

IDEOLOG PROTESTA PORUČUJE: Srbi su u Srebrenici počinili GENOCID, a na KiM su se iživljavali nad Albancima! (FOTO)

Ovaj promoter prozapadnih, političkih, protesta na ironičan način izvređao je srpski narod, naneo mu najgoru optužbu, dok ujedno poručuje da Kosovo nije naše:

– Prvo je na vlasti više od sto godina i drugo satire krvnički u korenu. Zato smo tu gde jesmo. Nacionalizam je super, Srebrenica nije genocid, Kosovo je srce Srbije (ako može očišćeno još bolje), Rusija je majka, Zapad je zao, Svi su nam neprijatelji, Ua NATO, Ua EU, Ua demokratija i ljudska prava, Zakoni su tu da se krše… Nacionalizam je zlo, Srebrenica je genocid, Kosovo je posledica iživljavanja, Rusija je tamo daleko, Zapad je saveznik, Prijatelje biramo, Da NATO, Da EU, Živimo demokratiju i ljudska prava, Zakoni nas štite i daju nam preko potrebnu sigurnost i predvidivost – piše opozicionar.

"

Informer

Sve koji vole Srbiju i koji su patritote nazvao je zlim nacionalistima, dok su za njega Srbi genocidni ljudi koji treba da uđu u NATO pakt koji ih je bombardovao, ali na to treba, izgleda, zaboraviti. To su poruke onog ko podržava rušilačke prozapadne proteste i onaj deo opozicije koja ih organizuje ne bi li se preko ulice dočepali vlasti jer ih narod neće.