08.06.2023.

12:33

Foto: sns.org.rs

Vesti

NAROD PREZREO NEISTINE ALEKSIĆA I NjEGOVOG ŠEFA JEREMIĆA! Sandra Božić raskrinkala deo opozicije i njihove laži

"Dok u međuvremenu deli lekcije o odgovornosti, zašto lokalni secikesa Miroslav Aleksić ne razmisli o svojim postupcima kada je sa tastom preko Fonda za unapređenje resursa građana izvukao skoro 700 hiljada evra. Tada nije postojao termin objektivne odgovornosti jer se nalazio na vlasti u opštini kojom je vedrio i oblačio, nameštao tendere, potkupljivao, uslovljavao investitore i očigledno razvijao svoj porodični budžet zajedno sa tastom. Gde je objektivna odgovornost za primanje mita od investitora u vidu stanova na ekskluzivnim lokacijama?

Najbolje bi bilo da Aleksić pokrene pitanje svoje objektivne odgovornosti za pozivanje na nasilno rušenje ustavnog poretka, s obzirom da je organizator skupa na kojem se otvoreno preti predsedniku Srbije vešanjem. Očigledno je da Aleksić ovakvo ponašanje podstiče i podržava, te da ubistvo Aleksandra Vučića vidi kao legitiman cilj u gaženju preko leševa do vlasti.

Poslednji koji ima pravo da govori o moralu jeste čovek koji ne preza ni od čega da bi ućario koji politički poen u nadi da će svom političkom gazdi Vuku Jeremiću omogućiti mandat za novo haranje državne kase koju su ispraznili do dna. Aleksić radi na istom principu kao i njegov gazda Jeremić, samo što se za razliku od njega kreće sitnim koracima pa bi tako od lokalnog secikese, želeo da postane gospodar Srbije od kojeg zavisi pitanje života i smrti.

Takvom čoveku nije problem da svoju političku karijeru gradi gazeći po leševima, ne skrivajući želju da vidi mrtvu decu predsednika Srbije, ne bi li došao na vlast. Ovakvi postupci jasno nam pokazuju da ovakvi licemeri samo zloupotrebljavaju žrtve i koriste svaku priliku da naškode svojoj zemlji.

Međutim, u Srbiji se pita isključivo narod koji je prezreo lopovluk i neistine Miroslava Aleksića i njegovog šefa Jeremića, te se neće ponoviti greška kojom su kriminalci  i lopovi vladali Srbijom, uništivši je do temelja."