08.06.2023.

15:39

Foto: printscreen

Vesti

VUČIĆEVIĆ ZA INFORMER TV: Olenik iz Kijeva poziva na reprizu ‘Majdana’, na krvavi građanski rat u Srbiji! Neko mora da reaguje!

- Olenik je na društvenim mrežama objavio video snimak u kome poziva na tzv. protest protiv nasilja sutra u Beogradu, a taj snimak je načinio na trgu Majdan u Kijevu!?! Dakle, sa mesta na kome se desila najkrvavija obojena revolucija u Evropi, Olenik poziva na proteste u Srbiji. I još u svojoj poruci kaže da da ‘ništa nije slučajno’ direktno pozivajući na krvave sukobe u Beogradu - rekao je Vučićević na Informer TV.

Naš glavni urednik je pozvao nadležne da reaguju i da sankcionišu ovaj otvoreni poziv na građanski rat, a građane je zamolio da dobro razmisle pre nego što izađu na proteste na kone pozivaju Olenik i njemu slični.

- Oni kažu da su ovo nekakvi protesti protiv nasilja, ali ovo su zapravo protnjsti za nasilje, protesti sa kojih se poziva na najstrašnije nasilje, na ubistva, na progon neistomišljenika, na nasilno otimanje vlasti, a sada i na građanski rat - upozorio je Vučićević.