09.06.2023.

15:04

Foto: e-stock

Vesti

DNO DNA! Aleksić dvaput uhvaćen u laži, pa mu sad nije bitno što je Vučić bio u „Ribnikaru“!

Taman kad smo pomislili da Miki Aleksić ne može niže da padne, otvori se novo dno ispod njega!

Naime, tajkunski medij „N1“ objavio je intervju sa Miroslav Aleksić, a naslov glasi: „Da li je Vučić bio u „Ribnikaru“ – skretanje pažnje s protesta“.

Informer

O kakvom je licemeru reč vidimo iz njegovih sramnih izjava.

Prvo je lagao da predsednik Srbije nije posetio školu „Vladislav Ribnikar“ i upisao se u knjigu žalosti, mediji su objavili predsednikovu fotografiju, i iako je poseta bila u prisustvu direktorke škole, Aleksić je utvrdio da je u pitanju fotomontaža, a svi su, po njemu, bili uključeni u zaveru.

Kada smo dematovali Aleksića, mediji su objavili još dve fotografije koje su nedvosmisleno dokazale da je Vučić bio u školi, i time ga uhvatili u još jednoj laži.

Miki Aleksić je svoju prirodnu inteligenciju uključio u drugu brzinu, i zaključio da slike, ipak, jesu, originalne, ali da su snimljene juče, jer je Vučić u odelu koje je nosio prilikom jučerašnjeg susreta sa indijskom predsednicom Drupadi Murmu.

Evo fotografije koja dokazuje da je Vučić govorio istinu, a da su oni koji su ga optužili da je izmislio posetu lagali sve vreme.

Informer

Nažalost, na političkoj sceni Srbije ne biraju se sredstva i poseže se i za najgorim lažima, što je u ovom slučaju pokazao Miroslav Aleksić. Njegova bezosećajnost ide dotle da on, verovatno sudeći po sebi, misli da bi neko lagao da je posetio školu i taj tragičan događaj koristio u političke svrhe.