20.06.2023.

22:01

Foto: printscreen

Vesti

Nastavlja po starom: Dok Srbe na KiM MALTRETIRAJU i TUKU, Tadić se šeta po regionu za dobru apanažu

Nakon što je tzv. Kosovo proglasilo nezavisnost, ulice Beograda, ali i drugih gradova u Srbiji, doslovno su gorele. Masa ljudi izašla je na proteste, a srpski narod na Kosovu i Metohiji borio se da sačuva glave na ramenima.

Tada je Tadić pokazao da u njemu nema ni „d“ od državnika, pa je prebegao u susednu zemlju na, kako se kasnije pravdao, „hitan sastanak“.

Sada, kada se naš narod opet nalazi na meti prištinskih ekstremista na čelu sa premijerom lažne države Aljbinom Kurtijem, Tadić se opet „švrćka“ po regionu, ovoga puta za dobru međunarodnu apanažu. Tako je na Tviteru objavio da učestvuje na forumu Green Week 2023. u Bugarskoj.

Informer

- Na GreenWeek2023 forumu u Sofiji, posvećenom zelenoj tranziciji zemalja Centralne i Istočne Evrope, ukazao sam na neophodnost energetske tranzicije i diverzifikacije gasnih izvora u našem regionu - napisao je bivši predsednik Srbije.

Dok Srbe Kurtijevi banditi hapse bez razloga, zastrašuju, prebijaju, ne štedeći čak ni decu, Tadić luta po regionu i puni svoj buđelar. Ovim potezom potvrđuje da ga ni danas nije briga za Kosovo i Metohiju, kao što ga nije bilo briga ni pre 15 godina.