22.06.2023.

13:19

Foto: printscreen

Vesti

NEMA RAZGOVORA I NEĆE GA BITI! Ovo je dokaz da Vučić NIJE REKAO da neće ići u Brisel, već da neće razgovarati sa lažnim premijerom! (VIDEO)

- Nedelja: ne idem u Brisel dok ne budu pušteni svi uhapšeni Srbi, dok ne odu lažni gradonačelnici, dok se ne povuče kosovska policija sa severa Kosova, dok ne puste kamione.. -ponedeljak,utorak,sreda: ništa se nije desilo Četvrtak: Ide - napisala je tajkunska novinarka Žaklina Tatalović.

Informer

Slično su konstatovali i Boško Obradović i Siniša Kovačević.

- Neće u brisel osim ako ne ode, a ići će, jer je rekao da neće, osim ako ne ode, jer reč reč, a on je poznat po čvrstini reči i karaktera čvrsto kao lanjski ratluk i sve sto je dao nije dao osim onoga što je dao, jer je hteo da daje da bi pobedio ni šniclu, ni kolu okusiti neće ziro amin - napisao je Kovačević. 

Informer

- Vučićeva zakletva da neće otići u Brisel na bilo kakve pregovore dok ne budu pušteni svi uhapšeni Srbi, dok ne budu povučeni svi lažni albanski gradonačelnici i  policijske jedinice sa Severa, a onda danas ipak odlazi u Brisel na noge onima koji su to sve dozvolili - sve govori! - napisao je Obradović.

Informer

Međutim, istana je malo drugačija i za sve postoje dokazi!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak da neće razgovarati sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, dok ne bude pušten svaki uhapšeni Srbin, dok ne povuče specijalnu policiju i prestane sa hapšenjima.

- A onda ćemo da razgovaramo da se formira ZSO. Hoćete - nećete, završili smo. Evo izaberite nekog drugog ko će da vam da sve na tacni - ja vam ne dam. Nemojte da tražite datume, završite sa njim šta imate jer ne pristajem na taktiku spržene zemlje i svršenih poteza - rekao je Vučić nakon sednice Strateškog saveta Srbije i Mađarske na Paliću.