25.06.2023.

12:07

Foto: printscreen

Vesti

VELIKE VESTI ZA SRBIJU! Na Vidovdan se otvara obilaznica oko Beograda

– Sve kamione selimo iz centra grada. Biće i dalje gužve, pošto sada imamo 1.7 vozila po porodici. Ljudi žive sve bolje – naveo je Vučić.

Vučić kaže da se nada da će učesnici protesta otići do obilaznice, pošto obično obilaze sve što je on uradio.

– Čeznu da obiđu Beograd na vodi. I svi oni što mi psuju majku su prvi u redu na River festu. Sve što kupe kupe u Galeriji. A nigde ne bi mogli da dođu, da nisam, uz Sinišu Malog, imao dovoljno snage da se borim protiv njih i njihovih podmetačina. Da koriste Soko voz, i da se hvale kako je divan voz, i pruga, računam da će da prošetaju i do obilaznice – rekao je predsednik.

Vučić je naglasio da se protiv njega vodi lična kampanja, zato što njom upravlja jedan tajkun koji je želeo da bude vlasnik Srbije.

Što se tiče formiranja Narodnog pokreta, kaže da će na Vidovdan biti proglas:

– Biće proglas malog broja ljudi, mora da se radi na tome – najavio je Vučić upitan da li će Pokret biti formiran na Vidovdan.

– Ja ulažem nade u naš rad, pamet, smirenost, razum, i u našu ekonomiju. U to ulažem nadu, i u taj Ekspo koji mora da nam donese ogroman rast. Mi mislimo da predstavimo naš naučni, inovativni napredak, o tome smo već pričali. I da pokušamo da zemlju predstavimo na najbolji način. To je novi grad u gradu. Samo smeštaj će nam biti potreban za desetine hiljada ljudi. Niče novi grad u Surčinu, to će biti blizu nacionalnog stadiona. Time skače ceo Surčin, od Jakova, Progara. Obedska bara će dobiti svoj značaj, u Galovicu, kako da rešimo sve. Hoću da čestitam timu koji su vodili Siniša Mali i Ana Brnabić, Siniša je tu podneo najteži teret – istakao je Vučić.