26.06.2023.

15:05

Foto: printscreen Twitter

Vesti

PONOŠU PRESTANI DA LAŽEŠ I DA ZLOUPOTREBLJAVAS TEŽAK ŽIVOT SRBA SA KIM! Poslanici SNS ujedinjeni protiv neistina propalog političara

Zdravko Ponoš, propali političar i kandidat za predsednika Srbije, izneo je neistine na svom Tviter nalogu da su Kurtijevi specijalci oslobođeni, a zapravo je protiv njih podignuta optužnica. Poslanici SNS su odmah reagovali na ove strašne laži propalog političara i ujedinjeni su poslali poruke da je sve ono što Ponoš priča jedna velika neistina! 

Đorđe Todorović, poslanik SNS: 

- Ponošu, đubre dezertersko... Kurtijevi policajci su pušteni sa optužnicom, dok ste ti i tvoja družina oslobađali hiljade šiptarskih terorista bez bilo kakve optužnice. Vi ste odgovorni za Kurtija, braću Mazreku, Fljoru Brovinu i ostale. Zato je bolje da ćutiš, da se ne javljaš - istakao je Todorović.

Miloš Terzić, član Srpske napredne stranke: 

- Sud je podigao optužnicu protiv Kurtijevih policajaca i taj isti sud je doneo odluku da se oni brane sa slobode. Dakle, nisu oslobođeni već su optuženi za razliku od vremena bivše vlasti kada ste uz pravosnažne presude oslobodili Kurtija i najgore teroriste koji su ubijali Srbe - naglasio je Terzić.

Aleksandar Marković, narodni poslanik i član SNS: 

Prvo:nisu oslobođeni, već je tužilaštvo podiglo optužnicu protiv njih! Drugo:zaboravio si da su upravo tvoji,dok su bili na vlasti oslobodili i pomilovali hiljade terorista. Treće:mogao bi jednom,za promenu,da budeš na strani svoje države,ako uopšte Srbiju smatraš svojom državom - istakao je Marković. 

Zoran Tomić, potpredsednik SNS u Kruševcu: 

Ni oslobođeni, već optuženi @ZdravkoPonoš. Ne raduj se prerano tvojim prijateljima, jer Srbija je uređena i pravna država. Nije divljina kao Kurtijeva lažna država ili krvožedna kao tvoja domovina iz putovnice. Što ste pustili Kurtija iz zatvora? Što ste oslobodili 1400 terorista - upitao je Tomić.

Ivana Nikolić, član Predsedništva i član SNS iz Uba: 

Prestani da lažeš @ZdravkoPonoš i zloupotrebljavaš težak života Srba na KiM. Nisu oslobođeni, već su optuženi. Dok ste vi bili na vlasti, na čije pretnje i molbe ste radili kad ste oslobodili Kurtija i 1800 zlikovaca koji su ubijali srpsku decu i silovali naše žene? Sram te bilo - rekla je Nikolić.