28.06.2023.

21:00

Foto: Peđa Milosavljević, Printscreen Twitter

Vesti

Sagovornici Informera osudili napad na Danila: Zapad ćuti, a ovo je ozbiljan šiptarski terorizam (FOTO/VIDEO)

Ekonomista prof. dr Goran Puzić sa višegodišnjim političkim iskustvom, oštro je osudio napad na Danila Vučića, sina predsednika Srbije.

- Ovo je primer šiptarskog terorizma! Nažalost, ni posle ovoga ne očekujem reakciju Zapada. Čak iako bude, biće blaga i neprimećena. Zapad sve čini u korist svoje štete i u korist šiptarskih terorista - naglasio je prof. dr Puzić večerašnji gost na Informer TV. 

Da stvar bude još licemernija, pojedini Srbi, likovali su na društvenim mrežama ovakvim ophođenjem prema Danilu, govreći da njemu nije mesto na Kosovu i da natpis na majici i jeste provokacija?!

Podsetimo, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo Vučić zaustavljen je tokom današnjeg boravka na Kosovu, u Gračanici povodom Vidovdana. Kurtijeva policija ga je naterala da skine majicu sa natpisom "Predaja nije opcija".

Informer

 

Povodom ovog skandala oglasio se i sam predsednik:

- Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to ok, samo nek nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom "Predaja nije opcija", i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli - rekao je Vučić.