04.07.2023.

14:55

Foto: Informer TV

Vesti

Ćuta je jedna ozbiljna kukavica, prišao mi je iza leđa i želeo da me udari! Dejan Bulatović na Informer TV o incidentu u Skupštini (VIDEO)

Bulatović je istakao da je Ćuta jedna ozbiljna kukavica i da ga je napao kao fašista iza leđa i hteo da ga udari. Nezavisni poslanik istakao je da ga je Ćuta sve vreme provocirao, jer je rekao da podržava aktuelnu vlast i predsednika Vučića. 

- Ćuta je jedna ozbiljna kukavica. On je meni prišao sa leđa, da me provocira, zatim da mi preti. Iza leđa mi je došao, kao fašista. Pokušao je da me udari u Skupštini Srbije. Govorio sam da opozicija blokira ono što je najvažnije, da su građani mnogo izmanipulisani ovim protestima. Onda je Ćuta ustao, u alkoholisanom stanju. Rekao sam mu da malo pripazi, da se ne dere i da tako ne nastupa prema meni. On mi je pretio, a ja sam mu rekao da nisam Zorana Mihajlović i ustao sam da me lakše udari. On kad je čuo moje argumente zašto podržavam predsednika Vučića, on se verovatno uplašio tih argumenata - rekao je Bulatović i dodao da bi voleo da je i Ćuta došao na Informer zajedno sa njim.

- Ja bih voleo da Ćuta dođe na Informer i da ispriča sve, ali on je jedna obična kukavica. Iz opozicije vam prete, a vi i dalje insistirate da dođu svi oni da gostuju kod vas. To je objektivno novinarstvo. Što se tiče Ćute, predsednik Skupštine ga je sve vreme umirivao i govorio da će da ga vežu. Iskreno mislim da Ćuti treba pomoć i da mu se izdvoji novac za lečenje, ja bih to učinio za njega - istakao je Bulatović i istakao da Ćuta sve vreme spava na sednicama i da se veoma kaje što je bio u Đilasovoj stranci. 

- Ćuta spava sve vreme na zasedanju Skupštine. Da vi vidite to njegovo ponašanje ne bi verovali. On je onda savršen glumac kako to može da izvede. Dejan Bulatović nikad ne ide protiv države i moj najveći politički poraz je što sam jedan jedini minut proveo u Stranci slobode i pravde. Sebi kažem kako sam mogao da provedem sa njima toliko vreme, ali bio sam izmanipulisan njihovom neiskrenošću - istakao je nezavisni poslanik i dodao da ga je Informer jedini zvao da kaže svoju stranu priče. 

- Informer je prva televizija koja me je zvala da ispričam svoju stranu priče, ispali ste najobjektivniji od svih i najprofesionalniji - zaključio je Bulatović. 

Sa druge strane, Aleksandar Jovanović Ćuta odbio je da prisustvuje Kolegijumu Informer TV i da  zajedno sa Bulatovićem ispriča detalje incidenta u Skupštini.