05.07.2023.

15:26

Foto: printscreen

Vesti

(AUDIO) Nije Ćuta, nego muta! Prvo pristao da dođe u Informer, a onda se uplašio pa pobegao - Poslušajte šta je naveo kao razlog nedolaska

Nakon što je u utorak u Skupštini Ćuta napao samostalnog poslanika Dejana Bulatovića, pozvali smo obojicu na kolegijum u našu redakciju, kako bismo čuli obe strane priče. 

Dejan Bulatović se odmah odazvao pozivu, dok nas je Ćuta pozvao tik pred kolegijum i rekao da se uplašio našeg poziva, ali da želi da želi da dođe u TV Duel sa Vučićevićem. 

Novinarka Dejana Kljajić je kontaktirala sa njim, poziv je sve vreme sniman, jer je Ćuta insistirao da se prenese sve od reči do reči kako je on rekao. 

Tako smo i uradili. 

- Video sam da ste mi poslali poruke da gostujem kod vas, ali ne mogu da dođem sad za sad. Nisam u mogućnosti da odmah odgovorim na poziv. Ko su gosti, ko vodi? Koja je tema? Malo sam se sad uplašio. Prvi put otići na Informer, malo me trema drma, u tom smislu - rekao je u pozivu Ćuta, pa dodao:

- A da vodi Vučićević uživo? Pustite me samo malo da ja dođem k sebi. Stvarno je ogromna i obaveza i čast, da ja dođem kod vas na gostovanje. Samo da vidimo šta bi bila tema. O Bulatoviću nemam šta da pričam, on je druga osoba sve ono što sad predstavlja. Mogli bismo sa vašim glavnim i odgovornim urednikom Draganom Vučićevićem da ugovorimo taj jedan TV duel, kako god. Možemo da razmislimo. Samo sutra da se čujemo i da se dogovorimo. Pozovite me oko podne i pripremite teme - rekao je juče Ćuta. 

Pomenuta novinarka političke rubrike Kljajić ponovo je kontaktirala sa njim danas kako bi potvrdila gostovanje. 

Na početku razgovora je Ćuta zamolio da se razgovor prenese u celosti, onako kako je on rekao, što se priloženim može i potvrditi. 

- Da ne bude kao juče kada je bio Bulatović - odmah je rekao. 

Novinarka Dejana Kljajić je u razgovoru kratko argumentovala situaciju na jučerašnjem kolegijumu, rekavši da je sve juče izneto potpuna istina i da je ponovljeno samo šta je rečeno u razgovoru sa njim (Aleksandrom Jovanovićem Ćutom) 

- Velika je čast i ja sam pod tremom kad me zovu na Informer, ali ja sam se konsultovao sa nekim ljudima koji su već bili kod Vučićevića i rekli su mi da tamo ne idem, jer su posle toga imali zdravstvene probleme. Tako da, stvarno ne mogu. Meni su savetovali da zbog svog zdravlja ne idem na Informer. Ljudi koji su bili kod Vašeg glavnog urednika su posle toga imali teške zdravstvene probleme. 

Ćuta je na kraju poziva striktno odbio da dođe u Informer. 

Na vama je, dragi čitaoci, da zaključite.