Autor: Informer.rs

06.07.2023.

10:19

Foto: Informer/Tanjug/ATA

Vesti

TOTALNI RAT U OPOZICIJI! Đilasovci udaraju na desničare: Ovo je razlog opšteg kuršlusa!

Potpredsednik Stranke slobode i prave Borko Stefanović i kopresedavajući "Moramo-Zajedno" Nebojša Zelenović zajedničkim snagama obrušili su se na desničare u Skupštini, zbog, kako tvrde, izdaje na glasanju o smeni Bratislava Gašića.

Gostujući na tajkunskim medijima, Stefanović je optužio lažnu patriotsku opoziciju da zapravo nema pravu temu, ako to nisu Kosovo ili pitanja gej zajednice.

- Pa, ako nema Kosova i gejeva, kao što znate, naša desnica ima malo toga da kaže! To je pitanje za njih ali se danas videlo ko je opozicija! Ima tu i drugih pojava u Skupštini, dosta bušnih, koje su na najlepši mogući način razotkrili svoje namere i svoju beščasnost - naveo je Stefanović.

Komentarišući što Skupština nije izglasala nepoverenje ministru unutrašnjih poslova Bartislavu Gašiću, Nebojša Zelenović takođe je iskoristio da napadne desničare.

Na pitanje zašto je samo 37 poslanika glasalo za smenu Gašića, iako je 61 potpisao zahtev za smenu, Zelenović je istakao da su se neke stranke u međuvremenu predomislile.

- Valjda treba da dobijete mač da biste se predomislili. Ja ne mogu da govorim u njihovo ime. Predstavnici pet poslanickih grupa su bili tu i glasali su i to predstavnici opozicije koja ima želju da se bori - rekao je Zelenović.

Podsetimo, opozicija je sama tražila sednicu o smeni ministra Gašića, nakon tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Sednicu su, kako je Informer u više navrata pisao, iskoristili da prave cirkus, izvode sulude performanse, a u svemu se najviše istakao Aleksandar Jovanović Ćuta.