06.07.2023.

14:17

Foto: Printskrin video/Tanjug/Informer

Vesti

Lepi Draža, lepi Ćuta - Šta ste vi, komisija za lepotu? Vučić upitao opozicionare: Je l’ se vi šalite sa nekim?

Martinovića je opozicija pre nekoliko dana napala u Skupštini, a Vučić je poručio da je ministar Martinović tokom tog celog dana 'rasturao one koji pojma nemaju o politici'.

- Pozvao sam Martinovića i iskazao neslaganje i ogorčenje, bez obzira koliko su gadosti izgovarali tog dana i rekao mu da se povuče iz Skupštine jer sam smatrao da tako nešto ne može da uradi. Ja u svojoj porodici imam žene koje bi sve na svetu dale, a ne mogu da budu majke i da nemam rekao bih mu isto. Znam da on to tako nije ni mislio i svakako će se izviniti, napravio je veliku grešku - rekao je Vučić i dodao:

- Napravio je tu veliku grešku i zbog toga snosi konsekvence. Vi pričate o pristojnosti, a znate šta je vaša reakcija na sve to – pitaćemo predsednika šta misli o tome. Kao što vidite ja se ponašam kao predsednik svih građana i osuđujem sve, za razliku od vas. Jutros ćutite kad kod vas gostuju, lepi Ćuta i kad kaže: ‘Ušati trovač’. To je vaš argument?  Ili da pročitam tekst koji je takve gadosti izneo i koji je rekao da ga se majka stidi zato što je najružniji čovek na svetu.. Ili nešto gore od toga, prljavije i gore. Poput Draže Petrovića. Lepi Draža? Lepi Draža i lepi Ćuta. Je l’ se vi šalite sa nekim? Šta ste vi? Komisija za lepotu - pitao je Vučić.