Autor: Informer.rs

10.07.2023.

15:39

Foto: printscreen

Vesti

(FOTO) Svečani ručak u čast Milatovića! Predsednik Vučić: Neka živi prijateljstvo Srbije i Crne Gore

- Dragi prijatelju, hvala Vam, još jednom, na poseti. To je za nas velika čast, posebno kada je reč o odnosima Srbije i Crne Gore, koji će, nadam se, od prijateljskih prerasti u bratske. Želim Vam uspeh u radu i sve najbolje građanima Srbije i Crne Gore. Ovde ste uvek dobrodošli i voleli bismo da Srbiju smatrate svojim kućom i da dolazite što češće. Nek živi prijateljstvo i bratstvo Srbije i Crne Gore! - navodi se u objavi predsednika Srbije na Instagramu.

Podsetimo, predsednik Srbije bez rukavica govorio je danas na konferenciji za novinare i o temama oko kojih ne postoji saglasnost dve zemlje.

Na pitanje crnogorskih medija kako će Srbija reagovati povodom zahteva Srbije za izručenjem bivšeg predsednika Državne zajednice Srbije i Crne Gore, Vučić je odgovorio:

Ja sam rekao da ćemo mi kao ozbiljna država uzeti u obzir sve što govori predsednik Milatović. Ali, nameće se nešto drugo. A jeste li razmislili, vi koji dolazite sa televizije Crne Gore, da nas boli to što je Crna Gora priznala protivpravno otcepljenje Kosova. Jeste li razmislili da li nas je bolelo proterivanje našeg ambasadora... Je l' sve vidite iz svoje vizure - naveo je predsednik Srbije.