Autor: Informer.rs

18.07.2023.

15:14

Foto: Ata images

Vesti

Gajić optužio tajkunske medije, opoziciju i strance za raskol u Narodnoj stranci: Svi hoće smenu Jeremića!

Gajić je žestoko optužio tajkunske medije, strane ambasade i pojedine opozicione stranke da favorizuju Miroslava Aleksića, koji je najavio kandidaturu za predsednika stranke na unutarstranačkim izborima.

- U političkom smislu, ispada da bi nakon ministra Ružića, zahtevi građana koji protestvuju zbog dve tragedije iz maja meseca bili ispunjeni ako bi u Narednoj stranci bio smenjen Vuk Jeremić. Ovo kažem sa jednom dozom sarkazma, s tim da je nama sasvim jasno da je u određenim medijima, opozicionim strankama, pa i stranim ambasadama, smena Vuka Jeremića postala politički prioritet. Naravno, ne zato što je neko drugi popularniji kod građana, nego pre svega zato jer je neophodno sprečiti politiku Narodne stranke kojoj pečat daje Vuk Jeremić - rekao je Gajić.

Informer

 

Kako je Informer već pisao, o situaciji u Narodnoj stranci oglasio se i Borislav Novaković, lobirajući za Aleksića.

- Znate, u politici postoji jedno osnovno pravilo: U stranci vrediš onoliko koliko vrediš u narodu! Ne možeš biti sve i svja u stranci, a niko i ništa u narodu - rekao je između ostalog Novaković, o čemu opširnije možete čitati u izdvojenoj vesti.