Autor: Informer.rs

20.07.2023.

12:34

Foto: ATA Images

Vesti

Leti perje u opoziciji! Obradović traži smenu Marinike, ovo je razlog!

Marinika Tepić, kako je Infomer već pisao, na tajkunskim medijima izrekla je rečenicu kojom je besramno uvredila roditelje žrtava u Ribnikaru.

- Niko nema tapiju na bol - doslovce je izgovorila Tepićeva gostujući na tajkunskim televizijama, na šta je reagovao Boško Obradović.

- Kao član Anketnog odbora tražim smenu Marinike Tepić sa mesta predsednika posle uvredljive izjave upućene roditeljima tragično nastradale dece u OŠ Ribnikar da "niko nema tapiju na bol", kao i da Anketni odbor najpre održi sastanak sa roditeljima pre početka bilo kakvog daljeg rada - naveo je Obradović.

Ovim je politički rat između Obradovića i Tepiće, koji je počeo i pre nego što je potpredsednica SSP izabrana za predsednicu Anketnog odbora, ponovo dobio na intezitetu.

Podsetimo, uoči sednice u srpskom parlamentu, Obradović je optužio Tepićevu da sarađuje sa SNS.

Prethodno je Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde napao Obradovića poručujući mu da se još uvek nije oporavio od "svađe Putina i Prigožina".

- Jako zanimljivo, jer je poslanička grupa Dveri glasala za odluku o formiranju Anketnog odbora gde jasno piše da će predsednik Anketnog odbora biti predstavnik najjače opozicione poslaničke grupe a to je poslanička grupa Ujedinjeni, čiji je šef Marinika Tepić. Ja razumem da je Boško u šoku zato što su se Putin i Prigožin posvađali pa verovatno još sebi ne može da dođe! - rekao je on za tajkunske medije.