Autor: Informer.rs

22.07.2023.

17:01

Foto: Ata images

Vesti

(VIDEO) Smajlovićeva raskrinkala licemerje opozicije: Pozivaju se na roditelje ubijene dece samo kad im odgovara!

- U jednom momenti su im porodice dece bile glavni politièki kriterijum, opozicija se pozivala na porodice kada joj je odgovaralo a kad joj to manje odgovara onda kažu "oni nemaju tapiju"! Sada kad su im se politièki interesi razišli sa interesom porodica, onda su rekli "mi æemo da nastavimo bez obzira na to šta porodice misle"! Ovo je ukazalo na licemerstvo opozicije! - rekla je Smajlovićeva gostujući na TV Prva.

Smajlovićeva je, inače, gostovala u istoj emisiji u kojoj je gost bio profesor FPN u penziji Rade Veljanovski, koji je kao nedopustivu ocenio izjavu Marinike Tepić da roditelji ubijene dece iz Ribnikara "nemaju tapiju na bol".

O tome je Informer već pisao, a detalje možete čitati u posebnom tekstu.

Podsetimo, Narodna skupština nedavno je primila zahtev roditelja stradale dece od njihovih punomoćnika i odlučila da obustavi rad Anketnog odbora dok se ne okonča krivični postupak pred tužilaštvom i pred sudom.

- Uvažavajući sve razloge navedene u ovoj molbi, i u skladu sa stavovima poslaničkih grupa, Narodna skupština Republike Srbije prihvata ovu molbu i obustavlja dalje postupanje i rad Anketnog odbora - navedeno je saopštenju.