23.07.2023.

21:35

Foto: Pexels.com

Vesti

Prevaranti! Licemeri oštetili Srbiju za milijarde i hiljade radnih mesta, a sad hoće da kopaju litijum

Sada bi ti isti koji su glumili ekologe da kopaju litijum, jer su videli da je na ceni, a i kako kažu u predlogu zakona 4. aprila ove godine "najsvedenije, litijum ostaje u ponudi za korporacije, samo je pitanje cene". 

Naime, narodni poslanik Janko Veselinović retvitovao je tvit narodne poslanice Narodne stranke Ivane Parlić i poručio joj:

"Ti si jedna lažovčina!!! Ti zakoni su pisani da bi se sprečilo neekološko i ekonomski štetno rudarenje. Među njima i rudarenje litijuma. Pročitaj zakone lažljivice pokvarena!", poručio je Veselinović Ivani parlić na Tviteru, nakon što je ona podelila informacije o "jednoj koloni". 

Naime, Parlić je na svom Tviter nalogu objavila, kako kaže, celu istinu o litijumu koji se javlja u predlozima zakona koje je 4.aprila 2023. godine dostavio deo opozicije, narodni poslanici, Poslaničke grupe Ujedinjeni SSP, PSG, Preokret i Sloga. 

U tim predlozima se kao rudno blago navodi i litijum, samo je pitanje cene, kako kažu iz opozicije. 

"Sve što treba da znate o "jednoj koloni", Mariniki Tepić, Ðilasu i Pavlu Grboviću. I o svemu što se trenutno dešava", napisala je Ivana Parlić. 

Prevaranti i licemeri koji su oštetili Srbiju za milijarde radnih mesta, ostavili ljude bez posla. možda sutra i bez hrane, sada kada su shvatili da ceo svet živi od litijuma, ipakbi da kopaju. 

Ne znaju ni sami šta žele i šta hoće, ali u jedno su sigurni: naneti štetu Srbiji, pa se praviti lud.