31.07.2023.

21:17

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

Tajkun vapi: Molim Ameriku da polomi Vučiću kičmu, tako će i Srbija biti obezglavljenja, a onda mogu da radim šta poželim!

Hajka tajkunskih medija na našu zemlju i Vučića ne prestaje, a tajkunski "Danas" objavio je članak sa naslovom: "Pritisak SAD na Vučića jači nego pre" u želji da najavi nove pritiske i napade koje će naša zemlja, kao i predsednik Vučić, morati da istrpe.

Informer

Izgleda da je tajkunu Draganu Đilasu i njegovim pijunima jedina radost kada se Vučiću lomi kičma, jer bez Aleksandra Vučića nema ni jake Srbije.

Na ovoj sramnoj naslovnoj strani stoji kratka izjava lidera SSP-a Dragana Đilasa, koji kaže: Nema nijedne svetske velike firme koja razmišlja o ulaganju u Srbiju. 

Informer

Dragan Đilas očigledno ima potrebu da obmanjuje građane, ali i samog sebe, jer je stvarnost sasvim drugačija. 

I kako je Milenko jovanov rekao:

"A što se korupcije i kriminala tiče, Đilas najbolje da ćuti, jer da se radi o olimpijskim disciplinama, on bi bio višestruki olimpijski pobednik, čije rekorde niko i nikada neće uspeti da nadmaši. Možda je to zbog mašinskog mozga kako on sam voli da kaže, ali će pre biti da je uzrok u lepljivim prstima, koji su lako završavali u džepovima građana", poručio je Jovanov.