06.08.2023.

18:51

Foto: Tanjug

Vesti

Šolakovac besan zbog Vučićevog stajanja uz Dodika i Republiku Srpsku! Amerika to neće trpeti! (VIDEO)

– Ljudi moji, Amerika je optužila Vulina da je šef narko kartela a Vučić ništa nije uradio, osim što je prozvao Bajdena za kokain u Beloj kući! Opet dolazimo do ruske veze, i Mile Dodik je istureno odeljenje Kremlja, Republika Srpska mu dođe kao južni Kalinjingrad, a Vučić je izjavom da neće da mu uvodi sankcije poručio da nije zatvorio Putinu vrata! Amerika neće dozvoliti da joj tek tako Dodik, ispostava Putinova, leti Vučićevim helikopterom do Hvara da bi se sreo sa Milanovićem! – rekao je Milan Vukelić.

Šolakovci su tu da prvi osude i iskomentarišu, ali kada vam najmoćnija zemlja sveta uvede sankcije i kriminalizuje lidere nije lako.

Prema Vučićevim rečima, mnogi zaboravljaju kako je sve krenulo i kako oni ni jednog trenutka nisu pomislili da kazne ministra unutrašnjih poslova privremenih institucija Dželjalja Svečlju ni bilo kog drugog.

– Onda dolaze sankcije za šefa BIA-e, pa prema Dodiku i drugima iz Republike Srpske. To su za naš narod teške vesti zbog kojih moramo da budemo zabrinuti i da nađemo pragmatična rešenja – izjavio je Vučić.