08.08.2023.

19:18

Foto: printscreen

Vesti

Lopovluk više neće moći da prođe! Vučić: On prijavio uljanu repicu, a mi vidimo odliv novca koji nije normalan

- Povećali smo sa 9.000 na 18.000 subvencije za poljoprivrednike. Izašli smo vrednim ratarima u susret, oni su blokirali puteve. Mi imamo satelit, u bojama pokazuje kukuruz npr. Znate šta smo uhvatili? Da su pola miliona prijava za obradive površine lažni. To je 80 miliona krađe od države. Da svi idu u zatvor? Šta je rešenje, evo vidite, oni kažu kukuruz, a mi iz vazduha vidimo svaki pedalj Srbije i svaku kulturu koja je posađena - priča Vučić nazivajući prevarantima lica koja su varala i lagala, naglašavajući da ih ima 20.000 i dodaje:

Informer

Predsednik u bojama pojasnio kako poljoprivrednici varaju

- Te pare ćemo za poštene da uložimo, a lopovluk više neće moći da prođe. Dođe branje malina, svi na bolovanju. Samo da oštete državu. Ima li nekog ko brani državu? On prijavio uljanu repicu, treba da mu damo po hektaru 200 evra, zato je bila prijava protiv e.Agrara, jer sve vidimo, vidimo i taj odliv novca koji nije normalan - rekao je predsednik i sve poštene građane zamolio da pomognu zemlji i rade pošteno, a država će poštene nagraditi. 

On je pozvao građane još jednom da se ne suprostavljaju Srbiji, već da se ujedine i dočekaju 2027. godinu sa neverovatnim rezultatima, kao i da svi zajedno ostvarimo bolju budućnost.