15.08.2023.

10:49

Foto: printscreen

Vesti

Ćuta konačno priznao: Jedini cilj je rušenje Aleksandra Vučića - To nam je prioritet!

Ovo je u emisiji "Bez ustručavanja" rekao poslanik opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta koji je ovakvim govorom javno priznao šta je plan i program opozicije i otkrio, između ostalog, da mu nisu bitni ni narod ni država, već samo lični interesi.  

- Sve ovo što sebe smatra opozicijom, ako joj je zaista osnovni cilj da ruši vlast, ako bi to bio jedini cilj, dobrodošli su. Mene mnogo ne zanima da li je Boško Obradović dobar sa Đilasom i obrnuto, to mene ne interesuje. To ne treba da bude prioritet. Naš prioritet osnovni jeste rušenje Vučića i to, po meni, treba da bude jedini program te nove koalicije. Ko god hoće da ruši Vučića, biće na toj bini, a svi ovi izgovori, ja uopšte o tome ne želim da diskutujem. Ne zanima me ko je s kim kakav, da li je neko levo ili desno - rekao je Ćuta, pa praktično poručio: "Ne zanima me Kosovo, ne zanima me Srbija, zanimaju me moji interesi". 

- Izbori u Beogradu imaju nekakvu prednost, a to je da su rasterećeni nekakve ideologije. Na izborima u Beogradu nisu tema ni Kosovo, ni sankcije Rusiji, to je priča upravo ko će upravljati Beogradom. U koaliciju je dobrodošao svako ko hoće da ruši Vučića - zaključio je Ćuta, bez imalo srama.