Autor: Informer.rs

17.08.2023.

20:58

Foto: Ata images

Vesti

Koliko ja prezirem njega, toliko on prezire mene! Hrkalovićeva progovorila o Velji Nevolji: Naslušala sam se priča da će me ubiti!

- Što se tiče Belivukovog klana, ponoviću po hiljaditi put - ja, kao grobar, bila sam suprotstavljena navijačka frakcija toj frakciji, koliko ja njega prezirem godinama toliko on mene prezire, do mere da sam se naslušala priča i priča da će me ubiti. Prema mojim saznanjima, poslao je čoveka da ubije vođu navijačke frakcije kojoj sam pripadala i koji je meni bio blizak, zbog čega sam mnogo propatila. Dela za koje se tereti Belivukov klan obuhvataju period od mog odlaska iz MUP, pa do jeseni 2020 - navela je Hrkalovićeva u intervjuu za Republiku.

Na pitanje o optužbama zbog trgovine uticajem i veza sa Belivukovim klanom, Hrkalovićeva odgovara da se mediji pod kontrolom Dragana Šolaka iz petnih žila trude da je povežu sa organizovanim kriminalom.

- Za mene je podignuta optužnica za trgovinu uticajem iako se Šolakovi mediji i opozicija trude da me uvežu s organizovanim kriminalom, ni govora nema o tome ako slušamo tužilaštvo i sudove u ovoj zemlji. Optužena sam za kašnjenje jednog izveštaja u tužilaštvo i sud. Taj sporni izveštaj o veštačenju sadržaja komunikacija s Belivukovih telefona je kasnio u tužilaštvo zbog naređenja Nebojše Stefanovića. Što se tiče prisluškivanja Eleza, sudija je potpisao naredbu za slušanje, tužilac potpisao predlog ka sudiji, ja nisam potpisala ništa. Nisam ovlašćena za stavljanje lica na meru. Treća tačka optužnice je još besmislenija, a to je da sam isekla snimak razgovora dva lica zato što pričaju o meni u nekom lascivnom kontekstu. Uzgred, provela sam osam meseci u pritvoru zbog optužnice koja se temeljila na iskazu samo jedne osobe - rekla je Hrkalovićeva.