20.08.2023.

19:59

Foto: Reuters/Peđa Milosavljević

Vesti

(VIDEO) Predsednik Vučić ima perspektivu kakvu ne možete da čujete od "velikih glava" u SAD! Karlson i dalje pod utiskom

Karlson je zabeležio i kako ga je predsednik Vučić ugostio, ali i zanimljive anegdote sa njim, zatim ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom sporta Zoranom Gajićem.

Na snimku se vidi kada mu predsednik Srbije pokazuje gde će svi zajedno da ručaju, kao i šala da, s obzirom da je sala puna ministara, ovo je dan kada i Karlsona smatra jednim od svojih ministara, što se novinaru posebno dopalo.

- Ovde ima ministara koji žele selfi sa Vama - naglasio je Vučić i krenulo je slikanje, pa je dodao da je sin ministra Malog veliki fan Karlsona, ali i da su svi jedva čekali da ga upoznaju.

- Kao što možete da vidite, svi oni hoće da vas upoznaju. Ovde ćemo svi da ručamo, pa izaberite mesto - rekao je Vučić.

Vučić - pametan i svestan

Komentator nije krio oduševljenje, pa je nakon rastanka sa delegacijom Srbije, na čelu sa predsednikom Vučićem, isto i izrazio.

- Sastao sam se bio sa predsednikom Srbije, kojeg bih mogao da predstavim kao pametnog i svesnog čoveka, koji ima perspektivu kakvu ne možete da čujete od ljudi u SAD, čak ni retko - naveo je Karlson oduševljen dubokim uvidom Aleksandra Vučića, što je on u vožni prepričao i dalje snimio.

Pogledajte ceo govor novinara Takera Karlsona i oduševljenje nakon sastanka sa predsednikom Vučićem: