21.08.2023.

15:48

Foto: Reuters/Ata images/informer

Vesti

Žestok napad na Vučića - Grbović priznao tzv. Kosovo, besan na predsednika Srbije što vodi samostalnu politiku!

Grbović je na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter) udario na Vučića jer je imao sastanke sa nekim od najvažnijih svetskih lidera kao što su premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, ali i sa jednim od najpriznatijih političkih analitičara i novinara Takerom Karlsonom.

- Ode u Budimpeštu da se slika sa Orbanom, Erdoganom i američkim radikalnim novinarom. Za to vreme raste broj potpisnika G7 deklaracije o podršci Ukrajini. Poslednja među njima - Kosovo. I onda se žali kako će da mu zavrću uši i da nas niko ne razume. Ti ne razumeš - napisao je jedan od lidera prozapadnih protesta Grbović i tako direktno priznao lažnu državu Kosovo.

Informer

 

Pomenuti opozicionar na ovaj način, sem što je priznao, on je i pohvalio lažnu državu koja se, iako je suprotno svim načelima, pridružila Deklaraciji G7 o podršci Ukrajni. Grbović je, svakako, ostao nem na to da dok lažna država daje podršku Ukrajni istovremeno pokušava da otme južnu srpsku pokrajinu od Srbije.

I ne samo da je ostao nem na licemerje lažne države, on ju je i podržao dok istovremeno žestoko napada predsednika Vučića koji vodi mudru i nezavisnu politiku i brani srpske interese.