Autor: Informer.rs

22.08.2023.

20:12

Foto: Ata images

Vesti

Veliki lideri poznaju se u teškim vremenima! Brnabićeva: Vučić je za 4 dana uradio više nego većina za ceo politički vek!

- Ovo je suština svega: predsednik @avucic je samo za poslednja 4 dana uradio više za Srbiju, naš narod i sve naše građane, nego većina naših "prominentnih" političara za čitav svoj politički vek. Na muci se poznaju junaci, a u teškim i izazovnim vremenima, veliki lideri - napisala je šefica Vlade Srbije.

Podsetimo, predsednik Srbije prethodnih dana imao je izuzetno važne sastanke u Budimpešti i Atini, između ostalih i sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim.

Kako je Informer već pisao, Vučić je sa Zelenskim prevashodno razgovarao o Kosovu.

Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine i nastaviće to da čini. Razgovarali smo o različitim oblicima saradnje u budućnosti. Objasnio sam situaciju oko Kosova i Metohije. Mislim da neće biti promene odnosa Ukranije prema pitanju Kosova i Metohije i poštovanju našeg teritorijalnog integriteta i čini mi se da je to važan posao koji je bio pred nama. Podržali smo, naravno, Ukrajinu na evropskom putu - istakao je predsednik Srbije.