26.08.2023.

11:03

Foto: ATAIMAGES

Vesti

Opozicija dotakla dno! Sa svojih prozapadnih protesta Ćuta, Aleksić i Milivojević poručuju: Srbija je zemlja ratnih zločinaca!

Slobodna Bosna objavila je tekst o protestima opozicije u Srbiji, koji se organizuje nedeljama unazad i čiji je jedini cilj blokada grada i maltretiranje poštenih građana.

Naime, opozicioni protesti „Srbija protiv nasilja“ održani su sinoć, u nekoliko gradova u Srbiji, među kojima je bio i Novi Sad, a tom prilikom se obratio pisac i odbornik u Skupštini Beograda Dejan Atanacković, kao i Ranka Kašiković, zaštitno lice kampanje „Jači od političkog pritiska“.

Informer

 

Atanacković je čestitao novosadskim aktivistima na borbama koje vode kako bi zaštitili svoj grad, napominjući da „ovo vreme obeležavaju ljudi koji mrze gradove i dižu lažne jer prave nikada nisu razumeli“.

To su oni isti koji su ubijali Sarajevo, koji su ubijali Vukovar, Dubrovnik, koji su se sada, kada su izgubili sve svoje sramne ratove, preobukli i ostrvili na naše gradove kao da zatvaraju krug - istakao je on.

Ovo je još jedna skandalozna izjava u nizu, samo nalaze povod da lešinare i da pokazuju koliko su nemoralani i licemerni, a građani Srbije sve to vide i potvrđuju.