29.08.2023.

18:43

Foto: Informer

Vesti

Poklon iz crkve za predsednika! Vi ste zaslužili više!

Sveštenik je poklonio predsedniku ikonu arhangela Mihaila i jedan dukat, a predsednik je zahvalio i rekao da će mu taj dragi poklon stajati na posebnom mestu u Predsedništvu Srbije.

- Vi ste zaslužili više, ali su moje mogućnosti takve. Ovo je za sve što ste uradili za Velike Radince i za Srbiju. Molimo se Bogu za vas i za vašu porodicu - rekao je sveštenik Vučiću.

Informer

Vučić je podsetio da je posle 50 godina rekonstruisan put od Velikih Radinaca do Sremske Mitrovice i da će država pomoći da se urade i drugi putevi do Laćarka, Ležmira, Sviloša i drugih sela do Dunava, ali i putevi prema granici sa Hrvatskom.

- Žao mi je što ste morali da čekate 50 godina da imate pristojan put. Otac Dušan mi je rekao da vam je potreban i put do Sviloša, Ležimira i još do Rume da napravimo šest kilometara, kako bismo vezali celu Frušku goru i to ćemo odmah da krenemo da radimo, ostaje nam deo prema rumskom delu Fruške gore, to je još 1,7 miliona evra - rekao je Vučić i dodao:

 - Siniša Mali je nervozan, zato što nisu laka vremena, ništa nam ne ide na ruku u svetu, ali moramo da ulažemo!

Informer

Vučić u Velikim Radincima

Kazao je da i u tako teškim uslovima se trudimo i gledamo da učinimo sve što je moguće za građane.

- Zato i idemo da razgovaramo sa ljudima - rekao je Vučić u Velikim Radincima gde ga je dočekao veliki broj građana, kako bi mu zahvalili za rekonstruisani put.

Lokalni put Veliki Radnici-Sremska Mitrovica dug je sedam kilometara i pušten je u saobraćaj u julu ove godine, dok su radovi na rekonstrukciji počeli u junu.