30.08.2023.

09:05

Foto: Printscreen You Tube/Tanjuig

Vesti

Sinoć se ujedinili, pa se odmah posvađali! Jovanović i Zelenović u klinču, Ćuta kuka da je neobavešten

Kopredsednici stranke Zajedno Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta, iako su u istoj stranci, svako vuče na svoju stranu i ne sarađuju, pa čak ni ne razgovaraju o temama koje se čine važne za opoziciju.

Naime, Aleksandar Jovanović Ćuta, poslanik i kopredsednik stranke Zajedno, kaže da ni on, niti pokret „Ekološki ustanak“, čiji je predsednik, nisu obavešteni o potpisivanju deklaracije o zajedničkom delovanju između stranke čiji je funkcioner, Demokratske stranke i Srbije centar, a sve to prenose tajkunski mediji koji očigledno nisu sigurni na čiju stranu treba da stanu, pa po principu „malo tamo, malo amo“ biraju šta im odgovara da prenesu.

Informer

 

– Smatramo da formiranje koalicionih saveza u ovom trenutku ne vodi ujedinjenju, ali poštujemo odluku kopredsednika stranke Zajedno Nebojše Zelenovića da sa svojim novim partnerima formira koaliciju – kaže Ćuta vidno nezadovoljan što je odluka doneta, a da njega niko nije ni pitao.

Iz vrzinog kola u koje je upala opozicija u Srbiji nema izlaza. Čim se pomisli da je došlo do nekakvog, makar i prividnog dogovora, bukne novi sukob i rat, sve nesuglasice izađu na površinu, a time se lupi i pečat na ono što građani odavno znaju, a to je da su samo željni vlasti i da ih jedino fotelja interesuje, te pohlepa čini svoje i svađe ne prestaju.