30.08.2023.

15:32

Foto: EPA/printscreen/narodna skupština srbije

Vesti

(FOTO) Kurti naredio Kamberiju da pali Srbiju! Šolakovac jedva dočekao da prenese njihove laži i napade!

Ovu paralelu albanski poslanik je, pod palicom teroriste Aljbina Kurtija, iskroristio kako bi Albance predstavio žrtvama i lažno optužio državni vrh Srbije za nešto što nije izrečeno.

Informer

N1

Kamberi je kazao je da je premijerka Srbije zapravo poručila Albancima u Srbiji "Ne tražite prava, dovoljno je što vas ne ubijamo" i tako plasirao još jednu laž, a velikodušnu pomoć u širenju iste je pružio tajkun Dragan Šolak koji mu je obezbedio kako medijski prostor u svojim glasilima, tako i promociju uz pomoć jednog od svojih glavnih urednika Slobodana Georgieva.

Informer

- Šaip Kamberi kazao je da je Ana Brnabić sa Strateškog foruma na Bledu zapravo poručila Albancima u Srbiji: "Ne tražite prava, dovoljno je što vas ne ubijamo". Kako prenose Bujanovačke, on je rekao da je poruka da Albanci "imaju prava" jer ih niko ne "ubija" - napisao je šolakovac i otvoreno stao na stranu onih koji svoji bi da vide Srbiju na kolenima i otmu nam Kosovo i Metohiju.

Na taj način jasno je da se šolakovac bez srama priključio Kamberijevoj i Kurtijevoj kampanji laži i napada, te tako prenosi i podržava naređenja od strane Kurtija upućena Kamberiju da pali Srbiju.

Inače, nije isključeno da plasiranje ove laži pokušaj osvete nakon što je premijerka Srbije Kurtija postavila na mesto na forumu u Bledu.