30.08.2023.

20:20

Foto: printscreen

Vesti

(VIDEO) Jezivo! Kurtijeva lažna policija još jednom sprovela akciju brutalnog zastrašivanja Srba! Teror se nastavlja!

- Policajci bez identifikacionog broja sa dugom cevi u rukama u gradu pri gašenju lokala - ovako izgleda Kosovska Mitrovica, a snimak je zabeležen od strane Srbina koji se tu našao.

- Mislim da je možda čak isti policajac pitanju od prošlog puta, bez ikakvih oznaka na sebi - dodao je audirajući na Kurtijeve teroriste koji su u gradu i ranije sprovodile Kurtijevo bezakonje, a onda je tvorac snimka prilazio sve bliže kako bi to i snimio.

- Duge cevi preko puta, tu je omladina iz grada, kao što možemo da vidimo! Evo kako se tretira centar Mitrovice! Niko od naoružanih policajaca nema identifikacije ili brojeve, znači niko!

Zatim je prišao i bliže snimio, pa još jednom naglasio više nego očiglednu stvar.

- Evo, pogledajte bliže! Apsolutno niko! Da se desi ne daj Bože nešto, niko ne bi ni znao šta se dešava! Kao što vidite, "kalašnjikov" u ruci, oni bez identifikacionih brojeva, devojčice prolaze, ovako vam izgleda normalan život u Mitrovici!

Pogledajte skandalozni snimak!

Jasno je da Kurti neće ni mir ni deeskalaciju, jer njegovi okupatori na severu nisu tu da bi bilo koga štitili, već da bi provocirali miran srpski narod.

Uniforme Kurtijevih policajaca bez oznaka svedoče o prirodi njihove akcije i namera!

Ostaje da se vidi da li je međunarodna zajednica videla ovaj teror Kurtijevih specijalaca i da li će nešto preduzeti tim povodom? I zašto neće?