Autor: Informer.rs

30.08.2023.

23:25

Foto: Printscreen

Vesti

Rasulo opozicije u jednom postu: Ovo morate da vidite - Reč je o udarnoj temi!

Koliko je srpska opozicija konfuzna i razjedinjena verovatno se najbolje vidi na temi izbora (ali ne samo na toj temi), pošto su opozicioni lideri u prethodnih nekoliko nedelja dali sasvim kontradiktorne izjave o ovoj temi.

- Hoćemo izbore!
- Ne nećemo izbore!
- Odmah izbori!
- Ipak ne
- Može ali samo BG
- U stvari idemo na sve izbore!
- Ko je rekao sve? Nećemo uopšte izbore!
- Nema izbora!
- Vučiću daj izbore odmah!
- Aj za tri meseca?
- Ne pristajemo na izbore

Ovo se navodi u postu uz koji je podeljen link tajkunskih medija sa izjavom lidera Stranke slobode i pravde i samoproklamovanog lidera opozicije Dragana Đilasa da bi beogradski izbori trebalo da se održe odmah, a parlamentarni kad se ispune preporuke EU.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je svima koji traže da se što pre raspišu vanredni izbori u Beogradu da će ih biti brže nego što oni misle.

- Opet će ih izgubiti jer narod ne mogu prevariti. Izgubiće sa ubedljivijom razlikom nego što je to bilo prošli put. Priču o raspisivanju izbora u Beogradu slušam već danima. Pre 15 dana su mi pretili da će Srbija stati kad Vučić raspiše izbore. Oni misle da kad oni stoje, i svi ostali stoje i da niko ništa ne radi u ovoj zemlji. Kažu, ako budete imali ideju da raspišete izbore, imaćete narod na ulicama. Ipak, juče su promenili mišljenje i kažu da hoće izbore po svaku cenu. Niko ih ne pita kako je moguće promeniti mišljenje tako u 15 dana - rekao je Vučić.