Autor: Informer.rs

31.08.2023.

09:03

Foto: Tanjug

Vesti

DPS ludilo! Udar iz Podgorice na srpskog predsednika: Svuda im se priviđa Vučić!

Komentarišući dnevnopolitička dešavanja u Crnoj Gori, tačnije sagu o formiranju nove vlade, Vuković je ponovio mantru o uticaju Beograda na Podgoricu.

Konkretno, on je komentarisao izjave predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, koji je javno kritikovao mandatara za sastav nove vlade i svog stranačkog kolegu Milojka Spajića.

- Nema više sumnje da je predsednik Srbije Vučić dobio još jednog političkog slugu u Crnoj Gori - naveo je on na društvenim mrežama.

Sa druge strane, Vučić je prethodnih dana u više navrata kategorički demantovao da se Srbija meša u sastavljanje vlade u Crnoj Gori.

Na konkretno pitanje kakvu poruku šalje to što u novoj vladi Crne Gore neće biti predstavnika Srba, a biće predstavnici stranke Mila Đukanovića, Vučić je rekao da ne želi da se meša u unutrašnja pitanja Crne Gore.

- Bavićemo se pitanjem našeg naroda i političkim delovanjem, ali prvo da se formira vlada. Mi poštujemo Crnu Goru, cenimo je i sačekaćemo da vidimo kako stvari idu, pa ćemo komentarisati - rekao je nedavno Vučić.