Autor: Informer.rs

08.09.2023.

20:30

Foto: Ata images/Informer

Vesti

Brutalne laži Šolakovog portala! Napali Danicu Grujičić i Šapića - činjenice ih demantuju!

Na portalu Nova, naime, objavljen je članak u kojem se prostorije zgrade Doma zdravlja Vračar u Ulici Knjeginje Zorke, gde treba da useljena Dnevna bolnica iz Paunove, zapuštene i u katastrofalnom stanju. 

Informer

To ne može biti dalje od istine, što je jasno i na osnovu fotografija koje objavljuje Informer, a na kojima se vidi da su prostorije sređene i uredne.

Informer

O završetku radova za naš portal govorila je i ministarka zdravlja Danica Grujičić.

- U toku su finalni radovi na novoj lokaciji. Očekujemo uskoro preseljenje, u toku je postupak inspekcijskog nadzora Ministarstva zdravlja u vezi procene uslova.  Prostor je prilagođen nameni i uskoro će se izvršiti preseljenje.  Prostor je svetao, dovoljan da se nastavi s nesmetanim radom dve dnevne bolnice i verujemo da će i pacijenti i njihove porodice, a i zaposleni, biti zadovoljni - kaže ministarka i ističe da ne može da razume zlonamerna podmetanja i dezinformacije koje se plasiraju javnosti.

Informer

- Taj jezik mi nikada neće biti jasan, ako ima prostora za konstruktivnu kritiku naravno da ću uvek saslušati i prihvatiti ali nema potrebe za plasiranjem lažnih informacija. Cilj svih je da pacijenti i naše kolege dobiju dobar prostor. U tome smo uspeli i narednih dana biće useljenje. Kada se uradi nešto dobro a to se dešava širom Srbije u raznim oblastima treba pohvaliti, pa to nije politika to pripada svim građanima. samo radom i rezultetima možemo da odgovorimo na laži i dezinformacije - kaže Grujičić.